12. alm søn (19/6/16)

Det skete, da Jesus havde trukket sig tilbage for at bede, og disciplene var sammen med ham, at han spurgte dem: “Hvem siger skarerne, at jeg er?” De svarede: “Johannes Døber, men andre siger Elias, og andre igen, at en af de gamle profeter er opstået.” Så spurgte han dem: “Men I, hvem siger I, at jeg er?” Peter svarede: “Guds salvede.” Han forbød dem strengt at sige dette til nogen og sagde: “Menneske­sønnen skal lide meget og forkastes af de ældste og ypperstepræster­ne og de skriftkloge og slås ihjel og opstå på den tredje dag.” Og henvendt til alle sagde Jesus: “Hvis nogen vil følge efter mig, skal han fornægte sig selv og daglig tage sit kors op og følge mig. For den, der vil frelse sit liv, skal miste det; men den, der mister sit liv på grund af mig, skal frelse det.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s