16. alm søn (17/7/16)

Mens de var på vandring, kom Jesus engang ind i en landsby, og en kvinde ved navn Martha tog imod ham. v39  Hun havde en søster, som hed Maria; hun satte sig ved Herrens fødder og lyttede til hans ord. v40  Men Martha var travlt optaget af at sørge for ham. Hun kom hen og sagde: »Herre, er du ligeglad med, at min søster lader mig være alene om at sørge for dig? Sig dog til hende, at hun skal hjælpe mig.« v41  Men Herren svarede hende: »Martha, Martha! Du gør dig bekymringer og er urolig for mange ting. v42  Men ét er fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.«

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s