Muslimer truer med at ville bede i Vatikanet

islam-threatMuslimer reagerer på lukningen af uofficielle moskeer over hele Italien.

Muslimer truer med at marchere til Vatikanet, hvis den italienske regering ikke stopper lukningen af deres moskeer.

De italienske myndigheder har slået hårdt ned på ikke godkendte moskeer i hele Rom, idet de nævner områdets anvendelse, sikkerhed og krænkelse af bygninger. En af de virkelige årsager er imidlertid at de, nemlig muslimerne, gør det vanskeligt eller umuligt at skelne ekstremisme fra terrorisme.

I oktober protesterede tusinder af muslimer uden for Roms Colosseum, idet de krævede forsamlingsfrihed, hvor og hvornår de ønsker det.

Italien er hjemsted for den største muslimske immigrantpopulation i Europa og er et springbræt for illegale immigranter til andre europæiske lande, såsom Tyskland og Storbritannien. Mere end 40 % af Italiens illegale immigranter er muslimer, som strømmer ind fra Libyen, hvorfra de kommer i både, som har krydset Middelhavet. Hertil kommer, at alene i 2016 er ca. 90.000 flygtninge kommet til Italien.

Europa er ved at blive oversvømmet af muslimske flygtninge, hvor man skønner, at mere end 20.000 ud af de 500.000 kan være ISIS agenter. Med krigen der raser i Syrien, fortæller man europæerne, at flygtningene flygter fra krig. Men tallene viser, at 80 % af de flygtninge, der strømmer ind i Europa, slet ikke stammer fra Syrien.

Hundrede er blevet deporteret eller arresteret for at støtte ISIS. I december blev adskillelige arresteret for at planlægge at dræbe pave Frans i Vatikanet, og yderligere fire blev arresteret i april 2016.

Muslimer har forårsaget problemer i landet, fordi de ødelægger krucifikser, vansirer og halshugger statuer. I Bologna blev statuen af byens værnehelgen Skt. Petronius spraymalet med ordene ”Allah akbar”.

I juni blev menighedsmedlemmer i et katolsk sogn i det nordvestlige Italien bedt om at bede rosenkransen lavmælt for ikke at fornærme de muslimske immigranter, der boede i kirken. Sognepræsten tog i stedet sognebørnene med til en anden kirke tæt ved, hvor de kunne bede i et normalt toneleje.

Galeazzo Bignami, den regionale leder af centrum-højre partiet Forza Italia, advarede italienerne: Hvis vi fortsætter med at vise os som yderst tolerante, imødekommende og eftergivende, hvis vi fortsætter med at sige, at alle er ulykkelige og desperate flygtninge, hvis vi fortsætter med at tillade dem alle at komme i flæng, så vil dette fortsætte med at ske.

Han fortsætter: De begynder med at skrive blasfemiske ting på vore statuer, og vi ender med at være gæster i vores eget hus.

Pamela Geller, som er redaktør og udgiver af Geller Report, fortalte Church Militant at de muslimske demonstrationer ”er et udtryk for trods og agitation, når de råber Allahu akbar (Allah er stor), og samtidig er det også et udtryk for Islams overlegenhed og ultimative sejr over kristendommen”.

Den autoriserede engelske udgave af artiklen er skrevet af Rodney Pelletier og publiceret på ChurchMilitant.com d. 15. november 2016. Den kan læses på:

http://www.churchmilitant.com/news/article/muslims-threaten-to-pray-in-the-vatican

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s