Intra vulnera tua absconde me (skjul mig i Dine sår)

Pave Benedikt XVI opfordrer præster til at grunde over Kristi herlighedsfulde sår: ”Vi præster, uanset om vi er unge eller ældre, vi bør lære af lidelsens og krisens nødvendighed. Vi må udholde og overkomme lidelsen, for det er kun på den måde, at man opnår livets fylde. For mig har det faktum, at Herren bærer Sine stigmata i al evighed en symbolsk værdi. Dette er et udtryk for den grusomhed, der er forbundet med lidelse og død, men de fremstår nu som et segl på Kristi sejr, og den fulde skønhed ved Hans sejr og Hans kærlighed for os” (Den 31. august 2006).

(Oversættelse: Mogens Bohn)

Den autoriserede engelske udgave af denne artikel er publiceret på bloggen Vultus Christi den 5. september 2006. Den kan læses på: https://vultuschristi.org/index.php/2006/09/intra-vulnera-tua-absconde-me/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s